Werkwijze vijvers

 

Voor uw vijver hebben wij een haast unieke aanpak en benadering. Ten eerste is ons uitgangspunt dat iedereen een andere persoonlijke visie heeft over hoe zijn ideale vijver er uit ziet. Voor de een is dat een natuurlijke vijver, voor de ander een koivijver en weer een ander heeft liever een vijver om ook regelmatig in te zwemmen. En ook qua design kan dit van modern en strak tot nostalgisch of zelfs in Feng Shui stijl. Het gaat niet om onze smaak maar de uwe. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van uw wensen en bekijken we hoe we dit beeld kunnen realiseren! Dit kan om een ontwerptekening gaan van de vijver, maar ook een renovatie of zelfs een oplossing van slechts 1 probleem. Ter verduidelijking; u kunt dus alleen de materialen bij ons bestellen maar ook de uiteindelijke werkzaaamheden via ons laten uitvoeren.

 

Ook kunnen wij u de materialen leveren die u nodig heeft inclusief een uitgebreide instructie hoe u deze materialen kunt inzetten, zodat u de installatiekosten bespaart, maar toch zonder ervaring alles goed en eenvoudig kan plaatsen.

 

Mail ons uw situatie eventueel met foto’s en geef daarbij aan wat u van ons verwacht, en wij komen bij u terug om hierin te kunnen helpen.

 

info@aqua-exotica.nl

 

 

Filtersystemen

 

Voor nagenoeg alle soorten vijvers kunnen wij u een filtersysteem aanbevelen met gegarandeerd helder water. Indien u hierin interesse heeft komen wij uw vijver ter plekke bekijken om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u alleen het filter leveren met een uitgebreide installatie instructie of kunnen wij het filter compleet voor u aansluiten. Wij zijn zo overtuigd van onze filtersystemen dat we u keihard kunnen beloven dat indien de vijver niet helder zou worden of blijven wij de filterinstallatie kosteloos aanpassen of uw krijgt uw geld voor de filter terug. U loopt dus geen enkel risico. Of dit nu gaat om een natuurlijke siervijver, koivijver, bassin voor een fontein of een zwemvijver. Voor elke vijver hebben wij een passende oplossing!

 

Daagt u ons eens uit en vraag geheel vrijblijvend een offerte door een mail te sturen via onderstaande link

 

info@aqua-exotica.nl

 

                     INDEX naar onderwerpen