Aqua-Exotica

 

Vijververwarmingen

In sommige situaties kan het de voorkeur hebben om uw vijver iets te verwarmen. Bijvoorbeeld om er aangenaam in te kunnen zwemmen, en hierdoor meer tijd te hebben om te genieten van uw zwemvijver. Een andere reden zou kunnen zijn om de temperatuurschommelingen in het voorjaar te voorkomen, en zo de gezondheid van uw vissen goed te houden. Of ook door de temperatuur te verhogen een hogere groeisnelheid van uw vissen te realiseren. Zo zijn er verschillende redenen om de temperatuur te willen beinvloeden. Wat uw reden dan ook is, wij hebben de oplossing. In ons assortiment bieden we 2 verschillende mogelijkheden aan. Professionele Pond Heaters en Warmtepompen. De Heaters zijn relatief goedkoop, maar verbruiken erg veel stroom. Daarom adviseren wij voor niet al te grote vijvers nog eventueel de Heaters als alternatief, echter het stroomverbruik van de Warmtepompen is veel gunstiger!

Pond Heaters

 

Deze verwarmingen zijn van een RVS / Titanium legering gemaakt. Naast de temperatuurschakeling zijn ze ook leverbaar met een timer, of zelfs in volledig Titanium uitvoering.

1 kW, 5 amp         € 589,-

2 kW, 9 amp         € 629,-

3 kW, 13 amp       € 659,-

 

Andere modellen op aanvraag leverbaar

 

White Label Warmtepompen

 

De warmtewisselaars springen efficienter om met energie. In deze tijden daardoor een voordelige keus. Het afgegeven vermogen aan het water is ongeveer 5 keer zo hoog als het stroomverbruik.

White label 6,5 kW ( verbruik 1,3 kW )      € 1.699,-

White label 8,5 kW ( verbruik 1,7 kW )      € 2.399,-

White label 12 kW  ( verbruik 2,6 kW )      € 2.999,-

 

Andere modellen op aanvraag leverbaar