Aqua-Exotica

UV Lampen

Deze veel toegepaste hulpmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken voor in de vijver. Bij menigeen is het een bewezen succes om op eenvoudige manier een vijver helder te houden. Ik ben er van overtuigd dat indien goed toegepast een UV lamp gegarandeerd zweefalg en waterbloei in de vijver zal voorkomen of oplossen. Het is echter van belang dat de afstelling van de vijver op de pomp, uv-lamp en filter in goede verhouding staan. Bij de goedkope modellen is dit soms niet eens mogelijk of  zijn de exacte specificaties niet bekend waardoor de afstelling wat gokken wordt. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit UV-lampen. Voor informatie over welk model op welke vijver kunt u ons gerust een mail sturen met de omschrijving van uw vijver en eventueel al bestaande componenten van het filtersysteem, zodat wij u het juiste model kunnen adviseren.

 

Info@aqua-exotica.nl

De bitron van Oase heeft een geintregeerd reinigingsmechanisme, magneten tegen kalkafzetting en een eenvoudige bypass om de stroming eenvoudig aan te passen.

Bitron 18C         € 249,-          Bitron 55C        € 399,-

Bitron 24C         € 319,-          Bitron 72C        € 429,-

Bitron 36C         € 369,-          Bitron 110C      € 529,-

 

 

De BIO-UV is langzaam een begrip in de branche aan het worden. BIO-UV is een bedrijf gespecialiseerd in UV lampen voor thuis en professionele toepassingen. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogfrequent UV lamp!

BIO-UV 10    € 1.079,-

BIO-UV 20    € 1.399,-

BIO-UV 30    € 1.979,-

BIO-UV 40    € 2.350,-

 

 

De absolute top in de wereld van UV lampen!

De enige UV lamp waar effectief een sensor de afgegeven uv straling meet en een melding geeft zodra deze te laag wordt. De schakelkast wordt los van de stralingskamer gemonteerd. Bijzonder veel problemen bij andere uv lampen met kortsluiting worden voorkomen doordat het meeste van het elektrische gedeelte op een droge plek geinstalleerd kan worden.

 

Samenstelling is altijd maatwerk; prijzen dus op aanvraag.